pukul berapa datuk harimau :)

Wednesday, 30 October 2013

account twitter

assalamualaikum dan selamat sejahtera.apa khabar semua.sorry la dah lama admin tak update blog.almaklumlah masing-masing sibuk buat dengan test dengan quiz.Selama kami tak update blog ni.tidak bermakna kami tidak menjalankan apa-apa aktiviti ataupun program,ada beberapa program yang telah berjaya di jalankan dengan jayanya.alhamdulillah walaupun didalam kesibukan belajar.kami semua berjaya melaksanakan tugas,nanti di entri yang akan datang admin akan post semua aktiviti yang telah di jalankan.
baik lah sebenarnya tujuan admin buat entri kali ni kerana nak maklum kan kepada anda semua tentang account twitter kelab pembimbing rakan siswa poli pd.kalau dulu kami bermula dengan blog kemudian dengan account page facebook.kini kami melangkah setapak lagi dalam mendekati ahli-ahli prs dengan laman sosial twitter.jadi kepada sesiapa yang mempunyai account twitter tu jangan lupa lah follow kami.rajin-rajin la ber'tweet  dengan kami untuk mendapatkan pelbagai maklumat. sesiapa yang follow kami sila la search @prs_polipd.nanti jumpa lah.. hehehe baiklah setakat ini saja lah yang dapat saya kongsikan.oh ya nanti ada masa saya update lagi. sampai jumpa terima kasih.. KAMSAMIDA!!

No comments:

Post a Comment