pukul berapa datuk harimau :)

Wednesday, 30 October 2013

account twitter

assalamualaikum dan selamat sejahtera.apa khabar semua.sorry la dah lama admin tak update blog.almaklumlah masing-masing sibuk buat dengan test dengan quiz.Selama kami tak update blog ni.tidak bermakna kami tidak menjalankan apa-apa aktiviti ataupun program,ada beberapa program yang telah berjaya di jalankan dengan jayanya.alhamdulillah walaupun didalam kesibukan belajar.kami semua berjaya melaksanakan tugas,nanti di entri yang akan datang admin akan post semua aktiviti yang telah di jalankan.
baik lah sebenarnya tujuan admin buat entri kali ni kerana nak maklum kan kepada anda semua tentang account twitter kelab pembimbing rakan siswa poli pd.kalau dulu kami bermula dengan blog kemudian dengan account page facebook.kini kami melangkah setapak lagi dalam mendekati ahli-ahli prs dengan laman sosial twitter.jadi kepada sesiapa yang mempunyai account twitter tu jangan lupa lah follow kami.rajin-rajin la ber'tweet  dengan kami untuk mendapatkan pelbagai maklumat. sesiapa yang follow kami sila la search @prs_polipd.nanti jumpa lah.. hehehe baiklah setakat ini saja lah yang dapat saya kongsikan.oh ya nanti ada masa saya update lagi. sampai jumpa terima kasih.. KAMSAMIDA!!

Wednesday, 17 July 2013

Tempahan T-shirt "GENG PRS"

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..haiii kini tibalah masa yang di tunggu-tunggu oleh anda semua pengumuman kepada semua ahli kelab kami T-shirt "GENG PRS" telah pun di buka..harga untuk sehelai baju adalah RM15 sahaja..untuk membuat tempahan anda boleh terus berhubung dengan ajk-ajk kami di bilik gerakan PRS PPD (bersebelahan JHEP)..sila sertakan nama penuh,no.phone,size dan wang pendahuluan minumun RM5.atau anda boleh call,sms,whtsapp,wechat saya (013-6494730@0123637454) atau PM saya di facebook Syafiq Arifin ...berikut saya sertakan design baju bagi wanita dan lelaki,


Baju untuk wanita *dibahagian belakang merupakan link page dan blog rasmi kelab PRS PPD

Baju untuk lelaki *dibahagian belakang merupakan link page dan blog rasmi kelab PRS PPD

Friday, 12 July 2013

Tempahan Baju Korperat

Perhatian kpd semua pelajar politeknik Port Dickson..kami ada menyediakan satu perkhidmatan utk membuat tempahan baju korporat exclusive dr butik untuk Jabatan, Kelab Jabatan, Kelab Persatuan, Kelas Dan Persendirian..

Kami juga turut menyediakan jurukur baju yg profesional utk mengambil ukuran baju anda..Anda juga tidak perlu risau mengenai design baju krn anda blh berbincang terus dgn designer pd hari tempahan..tempahan kini dibuka dr skrg sehingga akhir semester..jika anda membuat tempahan awal anda akan mendpt baju tersebut slps hari raya insyallah..
jika berminat & ingin membuat sebarang tempahan sila hubungi AJK kami Nazmi Morad 0133009163

Program Ceramah "Siratul Mustaqim'

Program pertama semesta kali ini di mulakan dengan program ceramah  yang membawa tajuk "SIRATUL MUSTAQIM" bersempena bulan ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi. 
program ini juga akan di susuli program kedua iaitu "JOM SAHUR" yang akan dijalan kan pada minggu pertama ramadhan Insya Allah.

Program dijalankan bertempat di Pusat Islam, selepas waktu maghrib dan pesertanya adalah seluruh penghuni kolej kediaman Politeknik Port Dickson.






























Pendaftaran Kelab Sesi Jun 2013

Berlangsung di Politeknik Port Dickson, Dewan Kuliah 5. Jam 5.30 petang.
 Alhamdulillah, seramai 293 orang ahli baru telah mendaftar sebagai ahli kelab PRS PPD pada semesta kali ini. 
Jumlah yang sangat di luarjangkaan kami semua. 
Kami juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih ke pada anda yang memilih kelab kami. 
Jutaan terima kasih juga kami tujukan kepada AJK-AJK yang terlibat serta pegawai-pegawai Unit Psikologi dan Kerjaya. Dan tak lupa juga kepada AJK senior iaitu Kak Fara kerana bersama kami menjayakan pendaftaran ini.
:)